Friends Episode Title Quiz

“The One with the BuzzFeed Quiz” has a nice ring to it.

  1. Which of these episode titles is fake?

    NBC

    Correct! 

    Wrong! 

    Correct answer: “The One with the Salty Spitoon”

    That one’s fake!

  2. Which of these episode titles is fake?

    NBC

    Correct! 

    Wrong! 

    Correct answer: “The One with the Couch”

  3. Which of these episode titles is fake?

    NBC

    Correct! 

    Wrong! 

    Correct answer: “The One with the Coffee Cup”

  4. Which of these episode titles is fake?

    NBC

    Correct! 

    Wrong! 

    Correct answer: “The One with the Home Movie”

  5. Which of these episode titles is fake?

    NBC

    Correct! 

    Wrong! 

    Correct answer: “The One Where Ross Loses His Keys”

  6. Which of these episode titles is fake?

    NBC

    Correct! 

    Wrong! 

    Correct answer: “The One Where Monica Poisons Chandler”

  7. Which of these episode titles is fake?

    NBC

    Correct! 

    Wrong! 

    Correct answer: “The One with Phoebe’s Creepy Neighbor”

  8. Which of these episode titles is fake?

    NBC

    Correct! 

    Wrong! 

    Correct answer: “The One Where Ross Forgets Ben”

  9. Which of these episode titles is fake?

    NBC

    Correct! 

    Wrong! 

    Correct answer: “The One with the Fake Boobs”

  10. Which of these episode titles is fake?

    NBC

    Correct! 

    Wrong! 

    Correct answer: “The One After Everybody Hears Rachel Sing”

  11. Which of these episode titles is fake?

    NBC

    Correct! 

    Wrong! 

    Correct answer: “The One Where Marcel Dies”

  12. Which of these episode titles is fake?

    NBC

    Correct! 

    Wrong! 

    Correct answer: “The One with the Destination Wedding”

  13. Which of these episode titles is fake?

    NBC

    Correct! 

    Wrong! 

    Correct answer: “The One with the Mass Hysteria”

  14. Which of these episode titles is fake?

    NBC

    Correct! 

    Wrong! 

    Correct answer: “The One with the Pretty Girl from Ipanema”

  15. Which of these episode titles is fake?

    NBC

    Correct! 

    Wrong! 

    Correct answer: “The One with the Mysterious Banana Bread”

    Holiday

TV and Movies

Get all the best moments in pop culture & entertainment delivered to your inbox.

Amelia J. Bell

Next Post

Why Asbury Automotive (ABG) Could Conquer Earnings Estimates Again

Sat Oct 10 , 2020
Looking for a inventory that has been persistently beating earnings estimates and may be very well positioned to hold the streak alive in its up coming quarterly report? Asbury Automotive Group (ABG), which belongs to the Zacks Automotive – Retail and Full Product sales marketplace, could be a terrific candidate […]